FRI FRAGT ved køb over 500 kr

Hvem er vi

Storchebarn.dk er min fritid og min store passion. Jeg vil gøre alt for at give den bedste service. Jeg sælger ikke noget, jeg ikke selv kan stå inde for, derfor er alt der sælges her testet og godkendt efter mine kriterier ;-) 

Jeg har ved siden af storchebarn også et helt almindeligt fuldtidsjob, som folkeskolelærer. Det betyder, at jeg desværre først er at træffe, når eleverne er taget hjem. Derfor er min telefontid efter kl. 16, hvor jeg er hjemme hos familien, det kan man nogen gange også høre. 

Vores familie består udover mig Lena, far Michael, og vores 3 dejlige piger i forskellige aldre. Den ældste Lydia er fra 2006 og det er hende der er "skyld" i at butikken i dag eksisterer. Da hun var lille kunne hun ikke tåle alm. bleer og brugte derfor stofbleer.

Lang historie kort - stofbleer kræver knapper og nogen gange mistede bleerne en af knapperne... Jeg er ikke meget for smide noget ud, så derfor måtte jeg finde ud af, hvordan man fik fat i knapperne der sad i bleerne. 

Den lille tang var lidt besværlig og jeg tænkte, at der nok ikke blev sat knapper i med en lille tang, så derfor fik jeg fundet knapmaskinen, som sammen med knapperne stadig er en stor del af sortimentet her over 10 år efter butikken startede. Der er selvfølgelig kommet mange nye ting i butikken. For hvis man ikke fornyer sig, så står man stille.

Mangler du noget, eller har du brug for hjælp, så kontakt mig. Jeg er altid klar til at hjælpe, og jeg giver ikke op før det virker.

Håber du finder det du har brug for ellers kontakt mig, så kan jeg forhåbentlig hjælpe.

Mange hilsner Lena Storch Hundsdahl